BJGC BN

Industria alimentară

Subiect Tematic: Industria alimentară
Lucrări: 15 lucrari in 15 publicatii in 2 limbi
Organizarea şi conducerea producţiei alimentare de: Niculescu, Nicolae I.; Rotaru, Vintilă (Text tipărit)
A Gyümölesfélék és a csemegeszölö tárolása de: Mircea, Ion C.; Popa, Elena (Text tipărit)
10 alimente esenţiale de: Thomas, Lalitha (Text tipărit)
Metode de uscare a legumelor şi fructelor în gospodărie de: Paraschiv, Adriana; Bărtoi, Horia (Text tipărit)
Păstrarea fructelor şi strugurilor de masă în gospodărie de: Mircea, Ion C.; Popa, Elena (Text tipărit)
Biotehnologii în prelucrarea produselor agroalimentare de: Mencinicopschi, Gheorghe; Kathrein, Iosif; Teodoru, Vitalie (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola